Craig Hardwick është konfrontuar me dy fqinjë, që donin ta hidhnin një dyshek të vjetër në kopshtin para shtëpisë së tij në Walsall të West Midlands.

Pronari 37-vjeçar ka arritur me veturë, në momentin që të rinjtë po largoheshin dhe iu ka kërkuar ta largonin prej aty

Përkundër që ishin duke shkelur rendin, ata iu kundërpërgjigjën duke iu thënë se po tregohet raciste, vetëm pse ata nuk janë vendas.