Rhys Whitehouse po shkonte nga kafeneja në shtëpi, kur në një rrugë në Scurnthorpe të West Midlands, takoi një të re e cila pretendonte se e ka partnerin brenda një klub striptizi.

“Le të fillojë loja” ka thënë ai para të pranishmëve, ndërsa qeshej dhe mundohej që ngjarjen ta kthente në lojë.

Mësohet e dashura tij, e zbuloi vendndodhjen e tij, përmes rrjetit social Snapchat, që tregon lokacionin e përdoruesit.