Gjatë një festivali që është zhvilluar në Glasgow të Skocisë, të pranishmit janë organizuar që ta ngritnin lartë një të ri me nevoja të veçanta.

Në momentin që grupi tij i preferuar Arctic Monkeys dolën në skenë, ata e ngritën atë bashkë me karrocë

“Gjëja më mbresëlënëse që kam përjetuar në ndonjë festival” si dhe “ende ka njerëz që mundohet t’ia bëjnë dikujt ëndrrën realitet”, ishin dy prej komenteve që u pëlqyen më së shumti.