Një person po mbushte veturën me benzinë, kur pa diçka interesante në autolarjen afër.Në video shihet një burrë që nuk ka veturë për ta pastruar, por ka diçka tjetër për të pastruar

Ai ka një kali të bardhë, të cilin e bën me shampon dhe e pastron me makinën për larjen e veturave.Personi që e filmoi e që ka postuar videon në rrjete sociale, ka thënë se ishte qesharake sa qetë që rrinte kali.

Ai nuk lëvizte dhe dukej se e shijonte “dushin” në autolarje