Jo gjithkush di të sillet si i ka hije, si njeri apo si nënë. Kësisoj një nënë u filmua duke qeshur teksa vajza e saj qante dhe bërtiste në një shesh lodrash.

Gruaja në fjalë më vonë është thirrur në polici pas sulmeve të ashpra në internet për mënyrën se si është “kujdesur” për fëmijën.

 

Vajza e vogël arrin të dëgjohet duke bërtitur ‘nuk më pëlqen’ udhëtimi rrotullues por që nëna dhe personi që po xhironte dëgjohen duke qeshur