Njihet si një vajzë paksa e rebeluar.
Këtë na e thotë vetë BabyGee nëpërmjet publikimit të fotografive dhe videove të ndryshme të cilat i hedh në Instagram.

E së fundmi ajo e ka bërë një veprim të tillë, jo fort të kapshëm duke hipur mbi frigoriferët e një marketi tek i cili ka shkuar për të blerë ca gjëra.

BabyGee madje vallëzonte aty./