Edhe për këngëtaren Yllka Kuqi kanë filluar pushimet verore.

Mirëpo, si rrallë herë këtë verë Yllka ka vendosur që të shfaq fotografi nga plazhi,
Disa orë më parë këngëtarja ka publikuar fotografitë më të fundit të pushimeve të saj. Në këto fotografi Yllka shfaqet me bikini dhe ajo që bie më së shumti në sy janë format e saj trupore që shumëkush do t’i lakmonte.

Yllka fotografi nga plazhi publikoi edhe ditë më parë. Për më shumë, shikoni fotografitë

.