Now Reading
Edona Llalloshi një nënë e lumtur

Edona Llalloshi një nënë e lumtur

Përveç si këngëtare e suksesshme Edona Llalloshi është nënë e përkushtuar e dy fëmijëve, një vajze e një djali.

Nga pamjet e aktivitetet familjare që këngëtarja ka shpalosur për publikun, tregon se bën një jetë luksi dhe të lumtur padyshim.

Përkundër gjithë këtij luksi, ajo gjithmonë ka qenë modeste dhe e dashur me njerëzit, për dallim prej kolegëve të saj që nuk hezitojnë të shfaqin pasurinë e tyre çdo ditë.

Edhe Edona këtë sezonë ka qenë e angazhuar në dasma e ahengje të ndryshme familjare, ku dihet se është nga këngëtaret më të kërkuara për këto ceremoni.

See Also

What's Your Reaction?
Excited
1
Happy
0
In Love
1
Not Sure
0
Silly
0
View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Scroll To Top