“Tre javë më parë Entela Ftoji humbi bashkeshortin, duke e lënë tragjikisht të vetme me tre femijë jetimë, ajo na kerkon ndihmë dhe ju Vëllezerë dhe Motra me keni derguar qindra mesazhe, do t’i gjendemi prane per ta ndihmuar patjeter Motren tone Shqiptare…Zoti ju shperblefte dhe begatoftë” ka qenë njëri nga shkrimet e hoxhës Elvis Naçit.

E pothuajse raste të tilla me histori prekëse dëgjojmë e shohim çdo ditë në faqen zyrtare tek Instagrami i Elvis Naqit i cili ka arritur të i bëjë me shtëpi shumë familje në kushte jo të mira jetese.

Kjo video nuk duhet humbur./Onair