Por Naçi sot ka dhënë një lajm të hidhur për të gjithë ndjekësit e tij.

Pas një sëmundje të rëndë sot ka ndërruar jetë babai i tij, varrimi i të cilit bëhet në ora 18:00.
Postimi i plotë:
Me dhimbje ju informoj se Babai im pas nje semundje te rende nderroi jete dhe ja dhuroi Shpirtin Krijuesit te Tij, Zoti e paste falur, meshiruar dhe derguar ne Xhenet! Amin. Varrimi dhe Falja e Xhenazes behet sot ne oren 18:00 ne varrezat e Tufines. Te Zotit jemi dhe tek Ai do te kthehemi te gjithe!