Now Reading
Kujdes si trajton të tjerët! Gjithçka kthehet! Elvis Naçi këshillon të rinjët!

Kujdes si trajton të tjerët! Gjithçka kthehet! Elvis Naçi këshillon të rinjët!

Teologu Elvis Naçi gjithmonë arrin që në ligjeratat e tij të cilat i publikon në kanalin zyrtar në YouTube të sjell mesazhe edhe për të rinjët dhe përceptimin e jetës, shkruan OnAir

Sipas Elvis Naçit gabojnë ata njerëz të cilët mendojnë që nëse bëjnë të këqija në këtë jetë nuk ndëshkohen, madje sipas tij ka raste kur thonë që asnjë e keqe që e kanë bërë nuk e kanë paguar.

Ndër tjera ai merr shembullin e burrave që dhunojnë gratë, apo tallen me to dhe tregon ndëshkimin që mund të marrin.

See Also

Për më shumë shikojeni videon e listuar më poshtë../OnAir

What's Your Reaction?
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0
View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Scroll To Top