Donjeta Kosumi, e njohur në Kosovë si Kallashi, ka nisur të dalë edhe në gazeta ndërkombëtare. Kallashi gëzon një famë të madhe në Kosovë, shkaku i vallëzimeve që ajo i ka bërë në klubin “Kobra City”.

Valltarja Kallashi u bë lajm edhe në media ndërkombëtare.Një gazetë e Zvicrës ka publikuar fotografi të Kallashit dhe e ka quajtur “një seks bombë shqiptare”.

Mediat kanë shkruar historinë e Donjeta Kosumit dhe për profesionin e saj si valltare e suksesshme në Kosovë.