Familja e Sinan Sinanit nga fshati Baks i komunës së Skenderajt jeton në kushte shumë të vështira për jetën tash e 19 vjet pas përfundimit të luftës, pasi që shtëpia e tyre ishte djegur nga forcat okupatore serbe në Kosovë.

Kryefamiljari Sinani, 65-vjeçar, rrëfen situatën e vështirë në të cilën gjendet ai dhe familja e tij.