Kina padyshim që është vendi i çudirave dhe gjërave të pabesueshme, ku thyhen shumë rekorde.

Një rekord e ka thyer Ju Kianxia e cila arriti edhe të hy në Librin e rekordeve botërore

Kinezja ka qerpikët më të mëdhenj në botë, duke arritur në 12.40 centrimetra ai i majti.

Qerpikët e saj u matën më 28 qershor të vitit 2016 dhe nga atëherë ajo mban rekordin botëror.