Të ftuar këtë javë në emisionin “Përrallë me Tupan”, ishin aktorët Flutura Gashi dhe Simoni Tanushi.

Flutura dhe Simoni përveç të martuar në skenë, janë të martuar edhe në jetën e përditshme.

Flutura ka rrëfyer një ngjarje të dhimbshme për fëmijërinë dhe nënën e saj.

Ajo tregoi për momentin kur humbi nënën e saj, duke shpërthyer në lotë dhe duke emocionuar të gjithë.

Ndiqni emisionin “Përrallë me Tupan”, që shfaqet çdo të premte në First Channel, nga ora 20:30: