Banorët e një ndërtese në Minsk të Bjellorusisë, kanë qëndruar me një batan

Në momentin që pesëvjeçari u shkëput dhe ra, ata e ije të hapur për një kohë, në pritje të një fëmije që ishte duke u kacavjerrë jashtë dritares.zunë duke e shpëtuar pa asnjë lëndim

Mësohet se fëmija ishte ndëshkuar nga nëna, që e la të vetëm në banesë. Ende nuk dihen rrethanat, por ai përfundoi përjashta dritares dhe më nuk po mund të kthehej.