Këto pamje të bukura vijnë nga fshati Nashec i Prizrenit

Vendi i cili të dhuron tokën, ujin, dhe ajrin e pastër

Dikurë u quajt Durrësi i Kosovës për shkak të numrit të madh të vizitorëve

Kështu e nis rrëfimin e tij Ismet Hoda i cili lindi dhe u rrit duke shijuar këto bukuri