Ganimete Abazi – Ganja, është njëra ndër këngëtaret tona e cila pati një pauzë pothuajse shumë të gjatë skenike.

Ajo viteve të fundit është rikthyer në skenën muzikore, kur ndoshta menduat se Ganja është mplakur dhe nuk po dëshiron të këndoj më.

Mirëpo, gabuat. Ganja i është kthyer fuqishëm skenës ku shumë shpesh e shohim duke kënduar nëpër dasma e mbrëmje të ndryshme muzikore.

Më poshtë mund ta vërtetoni se ajo nuk po di të plaket. Kjo për faktin se edhe pse ka shumë vite në skenë, Ganja ende është e re në moshë.