Ministri i Punëve të Brendshme të Kosovës, Bejtush Gashi ka vizituar nga afër sot punimet në pikën kufitare në Mërdare, bashkë me zëvendësdrejtorin e Policisë së Kosovës Naim Rexha.

Atje ai ka takuar edhe komandantin e Stacionit Policor dhe përfaqësues të Doganës.