Një grua nga Ontario e Kanadasë, nuk mundi të voziste si duhet, shkaku i një gjeldeti që nisi ta ndiqte papritmas.Shpeza e ka goditur disa herë në veturë dhe provoi t’i dilte përpara, ndërsa ishte këmbëngulëse dhe vraponte nga pas, kur ajo e rriti shpejtësinë e veturës
“Do vonohem për punë dhe askush nuk do më besoj, se kush më ka ndaluar”, ka thënë ajo mes tjerash.