Drejtori i të ashtuquajturës Zyrë serbe për Kosovën, Marko Gjuriq, u tha sot serbëve nga Kosova, se pavarësisht nga ajo që do të ndodh në të ardhmen, ata do të jenë më të sigurt dhe do të kenë mbështetje më të madhe nga shteti i Serbisë.