Një person ndaj të cilit po mbahej seanca gjyqësore, po kundërshtonte vazhdimisht gjykatësin.

Dikur, kjo situatë e bëri nervoz drejtuesin e seancës, i cili dha një urdhër interesant

Ai u tha policëve që t’i ngjisnin të akuzuarit diçka në gojë, në mënyrë që t’ia ndalonin të fliste.

Kështu, ai vazhdoi seancën i qetë dhe pa u penguar.