Now Reading
Gratë në Kosovë vazhdojnë të kryejnë aborte për shkak të preferencave gjinore!

Gratë në Kosovë vazhdojnë të kryejnë aborte për shkak të preferencave gjinore!

Gratë në Kosovë vazhdojnë të kryejnë aborte për shkak të preferencave gjinore.

Kështu është bërë e ditur në raportin e publikuar sot “Abortet në Kosovë” nga Qendra për Art dhe Komunitete Artpolis, raport i cili u publikua në Ditën Ndërkombëtare të fëmijës vajzë.

Madje thuhet se këtë e bëjnë për shkak të paragjykimeve të shumta në shoqërinë shqiptare.

Për më shumë shikojeni videon e listuar më poshtë./OnAir

What's Your Reaction?
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0
View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Scroll To Top