Ky është momenti drithërues kur një grua rrezikon jetën e saj për të puthur një aligator në hundë.

Bëhet e ditur se aligatori, i quajtur Big Al, është më i madhi i kapur në Shtetet e Bashkuara të Amerikës.

Dhe është pikërisht Rachel Withers, 31 vjeçe, nga Rock Hill, Karolina e Jugut, ajo që ka folur për një përvojë të tillë.

Rachel thotë: “Kur arrita atje, kisha idenë për të puthur Big Al!”