Blero ishte i ftuar në emisionin “Përrallë me tupan” i cili transmetohet në First Channel

Gulla humoristi i emisionit i cili është shumë i dashur për publikun dhe gjithmonë bënë shoë në emision, ai ngacmonte bleron gjatë emisionit.

Gulla thotë se është bërë sigurimi i Afrorës, për më shumë ndiqeni videon në vazhdim