Kamerat e sigurisë të instaluara në kulmin e një shtëpie, kanë filmuar momentin kur një grua kërcënohet me thikë nga hajnat dhe para syve i vjedhin veturën Audi kabriolet.

Hajnat i kishin përgatitur një pritë viktimës, ku pasi doli nga vetura u shfaqen para saj të maskuar dhe me thika në duart

E gjithë ngjarja ka ndodhur në Stockpost të Anglisë, kurse gruaja ka mbetur pa veturën e tipit Audi A3.

Pamjet e vjedhjes janë publikuar në internet nga policia, e cila kërkon ndihmën e qytetarëve që nëse kanë ndonjë informacion për personat e maskuar t’iu telefonojnë.