Gjatë një konference për media, Ministri i Shëndetësisë Armend Zemaj bëri të ditur se hapet konkursi për specializime,

Pas katër vitesh është duke u hapur ky konkurs që ishte i bllokuar për shkollim specialistik thotë Zemaj. Ndër të tjera thotë se ky ishte edhe një prioritet i tij.

Në këtë konkurs 1034 persona do të pranohen dhe të ndarë në dy grupe. Ku njëri grup menjëherë do të kyqet në luftën kundër pandemisë.