Veprimin e bërë në Prizren e mbrojti edhe në Prishtinë

Kryeministri Ramush Haradinaj nuk u pendua për kacafytjen që pati me mbesën e Mehmet Pashë Derrallës

Gjatë konferencës për media Haradinaj u arsyetua se kështu kanë vepruar edhe me Marko Djuric dhe se kështu bëhet shteti.

Por qytetarët e shohin si një veprim skandaloz dhe thonë se Kryeministri duhet që të kërkoj falje