Kryeministri i vendit Ramush Haradinaj ishte i ftuar në emisionin Debat në RTK.

Ai foli për ndodhitë e fundit dhe për bisedimet që po ndodhin në Bruksel.

Gjithashtu Haradinaj vlerësoi lartë veprën e ushtarëve amerikan, ku tha se falë tyre jemi gjallë