Një helikopter i policisë është rrëzuar ende pa u nisur mirë. Ngjarja ka ndodhur në Arkansas kur piloti po bëhej gati për një provë.

Gjithçka nisi keq dhe përfundoi keq, por për fat të mirë njarja nuk përfundoi me tragjedi