Leimome Cheeks, 62 vjeçe, është arrestuar dhe akuzuar se me këtë veprim ka rrezikuar fëmijët.Fëmijët, e moshave shtatë dhe tetë, u morën në pyetje nga policia pas arrestimit të gjyshes së tyre.Fëmijët i thanë autoriteteve se pretendonin se nuk kishte vend mjaftueshëm për ta në ulëset e përparme të veturës.

Fëmijët gjithashtu u ankuan se kishin pasur të nxehtë gjatë vozitjes, pasi u mbajtën të mbyllur në bagazh.
Ata thanë se ajo nuk kishte kondicionerin e lëshuar dhe se kishte mbajtur dritaret e mbyllura.

Atë ditë temperaturat ishin mjaftë të larta.
Hetimi mbi ngjarjen, është duke vazhduar edhe më tej