Listohet në mesin e këngëtareve më të dashura shqiptare që po arrin rekorde të klikimeve me secilin projekt të publikuar, shkruan Onair

Nuk e keni shumë të vështirë për ta kuptuar që po flasim për këngëtaren e njohur Engjëllusha Salihun.

Së fundmi ajo ka publikuar projektin e saj me titull “Vellau xheloz” dhe për kohë rekord ka arritur  1 milion klikime.

Kjo këngë përmban një tematikë tejet të veçantë andaj edhe pritej një sukses i tillë.

Pa kaluar shumë kohë nga publikimi kjo këngë është rikthyer në hit.

 

Na ndiqni në Spotify