Një pacient nga Leicestershire e Anglisë, nuk e dinte që në njërin vesh, i janë grumbulluar 22 filtra të pajisjes për dëgjim, që shërbejnë për të parandaluar dyllin.

Gjatë një kontrolli te mjeku, u zbulua numri enorm i objekteve të grumbulluara, që janë kapur nëpërmjet dyllit. Intervenimi për pastrim nuk ka zgjatur shumë, ndërsa pacienti gjatë tërë kohës ka qenë i zgjuar dhe pa anestezion.