Në rezidencën presidenciale në Helsinki ku u mbajt samiti i liderëve të fuqive më të mëdha botërore, për pak të vinte deri te një incident serioz.
Pak çaste para se të niste konferenca për media e presidentit amerikan Donald Trump dhe atij rus, Vladimir Putin, sigurimi e ka nxjerrë me dhunë nga salla një person, për të cilin raportohet se është një gazetar.

BBC raporton se bëhet fjalë për i mediumit amerikan The Nation, dhe se për ta nxjerrë atë jashtë mori pjesë edhe shërbimi sekret amerikan