Select Page

Epizodi i gjashtëmbëdhjet i serialit mjaft të pëlqyer “Tre Gjermanët e Trashë” ka sjellur mjaft skena qesharake.

Për të na dhënë momente mjaft qesharake janë përkujdesur personazhet kryesore të këtij seriali siç janë Ganiu, Hekurani, dhe Tezja e Ganiut që e luan këtë rol në këtë epizod.

Atë që mund të përmendin si mjaft interesante nga kjo epizodë është momenti kur Hekurani rrëfehet për një ngarje mjaft interesante, atë kur Ganiu ka kuptuar se se personi që e dinte si Tezja e tij, në realitet nuk është.

Jo vetëm kaq, është edhe momenti kur Hekurani lëshon një “take” apo “fore” siç njihet në Gjuhën Popullore gjatë komunikimit me Tezen e Ganiut.

Këto dhe shumë të tjera mund t’i shihni në videon në vijim: