Select Page

Produksioni XIXA ka vendosur  të surprizojë ndjekësit e vet me disa premiera ekskluzive të cilat kanë bashkuar edhe në duete emra të njohur të muzikës shqiptare, shkruan ONAIR

Shkëputur nga xhirimet e XIXA MUSIC është edhe një potpuri shumë e veçantë të cilën e gjeni në kanalin zyrtar të XIXA MUSIC.

Kësaj radhe janë bashkuar emrat si Burak Vehapi, Albatrit Muqiqi dhe Astrit Mulaj.

Sa surprizë e bukur!/ONAIR