Select Page

Tregu muzikor shqiptar gjithmonë ka arritur që nën ombrellën e vet të ketë projekte muzikore që na kanë bërë të qajmë, qeshim edhe të gëzojmë, shkruan Onair

Gjithmonë duke prekur tematika që në disa raste kanë qenë edhe tema tabu për shoqërinë shqiptare.

Motrat Mustafa gjithmonë kanë ditur se kur të publikojnë projekte muzikore dhe çfarë tematike të prekin dhe kështu kanë arritur sukses të jashtëzakonshëm

Ato në bashkëpunim me produksionin ARBONI para pak javësh kanë publikuar projektin me titull “Lumja nana” që ka arritur mijëra klikime.!