Select Page

Padyshim që seriali vendor “Familja moderne” gjithmonë do të mbahet mend si një ndër serialet e para shqiptare që ka arritur që të bëj bashkë të gjithë familjen para ekranit për ta parë episodin e një seriali që kishte kastin më të mirë të aktorëve, shkruan Onair

Por ky serial ka vite që ka ndërprerë transmetimin dhe secili nga aktorët pjesëmarrës kemi patur mundësinë që t’i shikojmë në prodhime tjera televizive.

Por a keni nostalgji për serialin “Familja moderne”?

Madje a ju kujtohet koha kur Korabi kulleri i shtëpisë gëzohej dikur që shtyhej pavarësia e Kosovës?

Do qeshni me dajallarët e tij kur e dëgjojnë këtë deklaratë të tillë?