Select Page

Përfitimet në segmentin e veturave të vogla vazhdon të shënojnë rënie dhe prodhuesit po shqyrtojnë mundësinë e shuarjes së disa modeleve.

Trendi i rënies së kërkesave në segmentin e “super-mini” është vërejtur në veçanti në Evropë, ku në vitin 2017 ka pasur pjesën e vet prej tetë për qind në tregun e përgjithshëm.Sipas mediave evropiane, grupi Volkswagen dhe PSA kanë shprehur pasiguri rreth këtij segmenti, transmeton KosovaPress.

Drejtori i grupit VW Herbert Dies është ankuar ndaj limitit më të ashpër të ndotjes prej vitit 2020, ku veturat e vogla nuk mund t’i kontribuojnë kësaj ulje.