Select Page

Në “Rruga B” do të shihni aktorët e rinj si Armend Zeqiri (Hekurani), Vlera Pylla (Sidorela), Besfort Berberi (Dreni) dhe Leonit Maloku (Jetoni).

Por ju do qeshni me lot kur ta kuptoni se si e shohin ata një vajzë që i thotë vetës që është miss!/OnAir