Select Page

Tashmë ka nisur transmetimin seriali më i ri vendor me titull “ISTAR” me producente aktoren e njohur shqiptare Teuta Krasniqi, shkruan OnAir

Seriali tregon rrugëtimin e të rinjëve në shkollë dhe përballjet me realitetin sado i hidhur apo i mirë të jetë.

Madje në një pjesë pasqyrohet edhe realiteti i shqiptarëve kur të rinjët duhet të përballen më divorcin e prindërve dhe me adaptimin e jetës së re afër njerëzve tjerë që janë në jetën e nënës apo babait.

Reagimi i adoleshentit kur e kupton që profesori është i dashuri i nënës së tij./OnAir