Select Page

Aktori i njohur Naser Rafuna është pjesë e serialit më të suksesshëm “Cka ka shpija” dhe gjithmonë po arrin të sjell situata të ndryshme komike, shkruan OnAir

Madje ai intepreton rolin e Xhek Setrës dhe ka vendosur që në episodin e fundit të transmetuar mbrëmë ka vendosur edhe të tregojë që është shumë i talentuar edhe si reper.

Nuk ka konkurrencë për Xhek Setrën dhe repturën e tij.

A pajtoheni?