Select Page
Ky është momenti kur Hamdia i shpreh dashurinë Pajtesës në prezencë të familjarëve! Kështu i drejtohet Xheku

Ky është momenti kur Hamdia i shpreh dashurinë Pajtesës në prezencë të familjarëve! Kështu i drejtohet Xheku

Çka ka shpija një serial vendor vazhdon të mbetet njëri nga serialet më të mira që ka vendi jonë e gjithë ky sukses rrjedh nga të gjithë këta aktorë shumë profesional të këtij seriali, shkruan Onair

Në njërin nga episodet e këtij seriali  shohim një skenë tejet qesharake është momenti kur Hamdija i shpreh dashurinë Pajtesës, gjë e cila  ndodh shumë rrallë, e kjo gjë e ka gëzuar pa masë nusen e shtëpisë/

Por çfarë i thotë Xheku, Hamdisë? E kuptoni brenda këtij episdoni.

Duhet të mos humbur këtë skenë tejet qesharake/.Onair

Kali futet në një lokal tmerrohen klientët

Kali futet në një lokal tmerrohen klientët

Në vend së një fushe të hapur, kali u drejtua në barin më të afërt të basteve sportive dhe tmerroi të gjithë klientët brenda lokalit.

“Ishte shumë panikë, ende nuk mund të besoj se kjo ka ndodhur,” tha pronari i barit Stephan Jasmin për Reuters, transmeton lajmi.net.

Një video tregon kafshën që pendohet në bar, pasi ajo duket se po largon diçka nga këmbët e saj, që duket të jetë shala e kalit.

Kështu frikësohen këta njerëz nga ura e ndertuar prej qelqi

Kështu frikësohen këta njerëz nga ura e ndertuar prej qelqi

Një video e cila po shpërndahet me të madhe në rrjetet sociale është momenti kur njerëzit frikësohen me të madhe nga ura prej qelqit.

Ura nga qelqi ndodhet në Kinë dhe shumë vizitorë çdo ditë shkojnë të shohin këtë mrekulli

Por, kjo nuk është ide e mirë për të gjithë ata që kanë frikë nga lartësitë dhe nuk i besojnë shumë qelqit.

Në videon e mëposhtme mund të shihni se si frikësohen njerëzit kur hypin në këto ura dhe kjo video do iu bëjë të shpërtheni në të qeshura.

Gabimet gjatë xhirimit të emisionit “3 Gjermanët e trashë” do të shkriheni së qeshuri

Gabimet gjatë xhirimit të emisionit “3 Gjermanët e trashë” do të shkriheni së qeshuri

Emisioni shumë i shikuar 3 Gjermanët e Trashë ka filluar me episodat e reja të sezonit të ri.

Jo rastësisht është një ndër emisionet që më së shumti është shikuar ndër vite.

Shokojini gabimet gjatë xhirimeve te episodit të fundit