Jhon Alite ish-Gangsteri i njohur në Amerikë i cili është djali i një emigranti shqiptarë erdhi në vizitë për Kosovë bashkë me dy djemtë e tij

Alite tha se është penduar që nuk e ka bërë ushtrinë shqiptare

Alite tregoi pjesë nga jeta e tij dhe detaje nga mafia Amerikane