Siguria e Kalifornisë kanë bërë një testim mbi rrezikshmërinë e uljes në pjesën e prapme të hapur, të veturës.

Pamjet dramatike tregojnë një makinë që është e ndalur dhe në pjesën e prapme të saj ka të vendosur pasagjerë, që në fakt janë kukulla.

Një kamion i bardh mund të shihet i ndalur pranë shenjës “STOP” buzë një rruge.

Drejt saj vije një veturë tjetër me një shpejtësi, që nuk ndalet por e godet atë.

Me këtë rast, “pasagjerët” të ulur në pjesën e prapme të veturës, e që nuk janë të siguruar me rripa të sigurisë e pësojnë shumë keq.