Turisti dhe biznesmeni Ali Aljeraisy nga Arabia Saudite po qëndron në Kosovë për gati një javë.

Atij dhe bashkëshortes i është ndaluar hyrja në një restorant në Prishtinë, për shkak të veshjeve që ata bartnin.

Por pasi ekipi i RTV Dukagjinit ishin në atë lokal për ta pyetur pronarin se pse nuk iu lejua hyrja turistit nga arabia kështu u përgjigjën ata: