Në mbledhjen e sotme të Qeverisë së Kosovës për aprovimin e shtesave mujore për personelin shëndetësor, për angazhim shtesë për muajt Korrik dhe Gusht, Për ekspozim të drejtpërdrejt gjatë punës me pacient të prekur me COVID-19.

Sipas Ministres së Financave Hykmete Bajrami, për mjekët dhe infermierët do të ndahen shtesa nga 300 euro për muajt Korrik dhe Gusht.

Ndërsa Ministri Zemaj ka thënë se Shqipërisë dhe Luginës së Preshevës nuk do t’u kërkohet testi për Covid-19.