Surprizat nuk kanë fund nga produksioni “Vizioni Libonia”, sepse ata kanë vendosur që të gjithë ndjekësit e tyre t’i surprizojnë me një projekt që sipas premisave pritet që të jetë hit i padiskutueshëm, shkruan Onair

Ata kanë vendosur që edhe me këngëtarin Daim Lala të vazhdojnë që të thyejnë rekorde të shumta.

Ai ka performuar këngën “O mehlem” dhe duket pranuar që është një nga versionet më të mira.