Now Reading
Ju kujtohet hiti “Prap se prap” nga Gili dhe Sinani?

Ju kujtohet hiti “Prap se prap” nga Gili dhe Sinani?

Njëra nga këngët më të mira dedikuar dashurisë vjen nga dy super këngëtar si  Sinan Vllasaliu dhe Gili  shkruan OnAir

Bëhet fjalë për këngën “Prap se prap” njëra nga baladat më të veçanta e cila është publikuar vite më parë por që ende dëgjohet me aq dashuri sa në ditët e para të publikimit.

Ky bashkëpunim ka arritur të prek shifra enorme në YouTube./OnAir

See Also

What's Your Reaction?
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0
View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Scroll To Top