Motrat Mustafa janë dyshja më e kërkuar në muzikën popullore. Ato kanë disa projekte muzikore të cilat janë shumë të klikuara dhe të dashura për publikun, shkruan Popullore.com

Në fakt muajve të fundit ato janë aktivizuar shumë edhe në rrjete sociale, e sidomos në Instagram.

Në vijim keni disa nga fotografitë më të bukura të Motrave Mustafa.